Naša ponudba

Živila, ki so pridelana na naši kmetiji Trdič so pridelana in/ali predelana na ekološki način, brez dodajanja ali uporabe konzervansov, arom iz umetnih snovi, pesticidov, raznih substraktov, barvil ali kakorkoli bila gensko spremenjena. Vsa pridelana živila negujemo na obdelanih zdravih tleh, ki niso onesnažena z umetnimi gnojili ali drugimi pesticidi. Z našo ponudbo živil in vašo izbiro le te si boste zagotovili živila, ki vsebujejo vse tisto kar potrebujete in je najbolj zdravo od narave.

1.PRODAJA SVEŽEGA GOVEJEGA MESA

Naša ekološka kmetija Trdič vam nudi prodajo svežega ekološkega govejega mesa. V ponudbi je meso mladega bika, telice ter meso krave. Na kmetiji imamo urejeno novo in moderno opremljeno prodajalno, kjer prodajamo sveže ekološko goveje meso. Prodajamo 2 krat mesečno, zato nas predhodno kontaktirajte. Industrijska pridelava hrane je vse bolj oddaljena od narave zato je sprememba navad ljudi sodobnega časa več ali manj neizogibna. Sveže goveje meso, ki ga lahko kupite na naši kmetiji je neoporečno in pridelano na ekološki način brez kakršnih koli kemičnih dodatkov. Kmetija ima certifikat specializacije ekološke kmetije kmetijsko gozdarske zbornice Slovenije, ki jamči za kvaliteto in neoporečnost vzreje govejega mesa na biološki način.

2. NASTANITEV – ODDAJA APARTMAJA

Nudimo nastanitev v našem apartmaju za preživljanje dopustov ali preživetja na naši kmetiji več dni. Vsi naši gostje si lahko tudi pripravljajo hrano iz živil, ki so pridelana na naši kmetiji. Od kopališča pri reki Kolpi sta apartmaja oddaljena le nekaj minut hoda. Na voljo je tudi mnogo obrobnih dogajanj zato vas vabimo, da si več preberete s klikom na sličico ali puščico, kjer si lahko pridobite vse informacije. O zabavi, igri, kulturnih prireditvah, naravi ali športu pa si več preberite na strani narava in zabava saj se pri nas in v naši okolici odvijajo mnoge zanimivosti tako za odrasle kakor tudi za najmlajše.

3. OBIŠČITE NAŠO KMETIJO

Našo kmetijo lahko obiskovalci obiščejo, si jo ogledajo ter se seznanijo z našim delom in z vso našo kmetijsko dejavnostjo. Obiskovalce toplo sprejmemo, pozdravimo, ponudimo Belokranjsko pogačo, ki jo speče večkrat nagrajena  mojstrica tovrstne peke Marjetka Starašinič ter predstavimo delo na kmetiji. Ravno tako lahko v spremstvu gospodarja krmijo naše živali in tudi delajo na kmetiji. Kmetija je dostopna avtobusom. Za vse informacije nas kontaktirajte.

© Copyright - Kmetija Trdič 2024